DESPRE NOI

Becca Fitzpatrick este un site de frumusețe, sănătate și fitness care este dedicat pentru a vă inspira pentru a trăi cea mai bună viață, oferindu – vă tot ceea ce este mare pentru tine-mental, fizic, spiritual, și emoțional. Misiunea noastră este de a inspira oamenii să mănânce sănătos și să se angajeze la un stil de viață sănătos astfel încât să puteți trăi cea mai bună viață.

Dintr-o echipă de dieticieni credibili, medici, experți în frumusețe, vă oferim un conținut de calitate care vă va inspira să vă trăiți cea mai bună viață.

Becca este un antrenor de sănătate și wellness certificat din 2008. A ajutat nenumărați clienți să-și transforme viața și să se sprijine pe un stil de viață sănătos.

În funcționarea site-ului, ea își propune să răspândească conștientizarea cu privire la importanța sănătății și wellness în viața cuiva. Împreună cu experți în nutriție, profesioniști în domeniul sănătății și guru al frumuseții, ea își propune să echipeze cititorii cu o cunoaștere cuprinzătoare a ceva de sănătate, wellness, fitness, și frumusețe.